reserveren reserveren

Programma

Pal naast Café Het Gegeven Paard ligt Rabo Open Stage. Met weliswaar het kleinste aantal vierkante meters van alle podia in TivoliVredenburg, doet de Rabo Open Stage in de centrale hal niet onder voor de rest.

Hier laat jong en aanstormend talent hun eigen werk klinken. Van singer-songwriters, koren tot een jazz-trio; alle genres passeren de revue. Het beste nieuws? Rabo Open Stage is helemaal gratis.

Zin in live muziek tijdens je bezoek? Bekijk het programma op de website van TivoliVredenburg. Wie weet ontdek je wel een nieuwe favoriete artiest!

Café Het Gegeven Paard: onder het dak van TivoliVredenburg

Het Gegeven Paard is dé plek in Utrecht om voor of na een concert in TivoliVredenburg te genieten van een drankje of een hapje eten. Neem binnen plaats of zoek een plekje op het terras aan de singel.

In ons grand café kun je zeven dagen per week genieten van een lunch of diner, of cocktails proeven van de uitgebreide cocktailkaart. Ook is er een breed assortiment aan gins & whisky’s en heerlijke bieren.

Kom snel langs en maak je avond bij TivoliVredenburg compleet. Bekijk de concertagenda hier. We kijken er naar uit om je te verwelkomen!