reserveren reserveren

SOUSCHEF HET GEGEVEN PAARD (FT)

HOE MAAK JIJ ONZE GASTEN BLIJ?

Jij hebt de keuken strak op orde. Hierdoor hoeven jouw collega’s front of house nooit te dealen met hangry gasten. Met jou in de keuken vliegen de gerechten over de pas, en ook nog eens perfect opgemaakt. Je bent een goed team met de chef-kok. Als de chef afwezig is, ben jij de baas. Door jouw leidinggevende skills draait het keukenteam als een geoliede machine. Niet letterlijk, want het blijft wel mensenwerk en er moet ruimte zijn voor gezelligheid. Je blijft kritisch, want je bent medeverantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit. Dankzij jouw ervaring ken je alle wetten en voorschriften op het gebied van veiligheid, sociale hygiëne en allergenen van A tot Z en ook voor de nodige administratieve uurtjes achter de computer draai jij je hand niet om. En met jouw culinair-creatieve brein staan er steeds weer mooie gerechten op de snel wisselende, eigentijdse kaart. Zo houd je het leuk voor jezelf én onze gasten.

DE GROOTSTE UITDAGING

Het is niet de bezemkast van Harry Potter, maar de keuken van Het Gegeven Paard is klein. Daarnaast is Het Gegeven Paard één van dé hotspots in Utrecht en dit maakt dat het vaker druk is dan niet.. Gelukkig is ‘Focus’ jouw middle name en ben je niet snel gek te maken. No stress, zolang jij pannen en messen in je handen hebt, ben jij helemaal in je element.

WAT JE O.A. DOET

– Bereiding en uitgifte van gerechten (controleren);
– Aansturen van het keukenteam;
– Verwerken van administratie;
– Invullen van HACCP- en bestellijsten;
– Input leveren voor en testen en verbeteren van de menukaart.

3 REDENEN
WAAROM DIT (N)IETS VOOR JOU IS

Iets:

– Omdat er volgens jou niets leukers is dan mensen blij maken met lekker eten;
– Omdat je het leuk vindt om met jouw enthousiasme je team te motiveren;
– Omdat je je niet zo snel gek laat maken.

Niets:

– Omdat je het lastig vindt om het overzicht te houden;
– Omdat je geen zin hebt in administratiewerk: jij wilt alleen koken en niets anders;
– Omdat je het moeilijk vindt om je collega’s aan te spreken op hun werk.

WAT JE KRIJGT

Een warm welkom in een hecht team
Het team van Het Gegeven Paard is als een écht gezellige familie met Kerstmis. Tijdens werk is er altijd wel tijd voor een lolletje en de naborrels.. tja, die moet je zelf maar meemaken!

Gratis toegang tot je favoriete concerten in TivoliVredenburg
Want wie houdt er nou niet van muziek? In TivoliVredenburg vind je altijd wel een artiest die je leuk vindt. Of je ontdekt juist nieuwe favorieten. En doordat je geen geld meer kwijt bent aan concertkaartjes, houd je meer over voor andere leuke dingen!

De mogelijkheid om veel te leren
Ben je bereid om veel te leren? En laat je dit zien? Dan zijn er voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven uitdagen, bijvoorbeeld door het volgen van een management- of leermeestercursus. Wie weet word jij zo ooit onze nieuwe chef-kok!

Geld
Werken bij Het Gegeven Paard is zo leuk dat je het bijna gratis zou willen doen! Maar we zijn de beroerdste niet, dus krijg je eerlijk betaald voor je werk. Marktconform, we bespreken dit verder met je in je sollicitatiegesprek. En vergeet die concertkaartjes niet 😉

INTERESSE GEWEKT?

Wij zien je reactie graag tegemoet! Solliciteren kan via ons sollicitatieformulier.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Noortje van Wegen via burgundystreet@tivolivredenburg.nl of 030-7606836.

NOT SPEAKING ANY DUTCH YET?

No problem! At Burgundy Street we believe everybody deserves a chance to have a job in our wonderful city. We have colleagues from Greece, Syria, Italy, France and many other countries and that’s what makes our company so interesting! Of course we would appreciate it if you could learn the language, but what’s way more important to us is your sense of hospitality and your bright smile!

Want to know more about working at Danel, Het Gegeven Paard or King’s Cross? Please contact Noortje van Wegen via burgundystreet@tivolivredenburg.nl or 030-7606836.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.